utorak, travnja 17, 2007

Proljeće je...!



Što je to ljubav?


Nadam se da nije teško pitanje!?


Osjećam, strašno tešku devalvaciju, obezvrijeđivanje same riječi ljubavi, a s druge strane ljudi danas tako olako govore jedni drugima "volim te", ali djela nisu u skladu s riječima, jer ljubav je za mene.... a ne, neću vam reći! Hoću prvo vas čuti!


Hajde, raspišite se!

9 komentara:

Blogger Goxi kaže...

Kad s neba Savršeno dođe,
Sve nesavršeno tu će nestati,
Samo ljubav nikad neće prestati...=)

Za mene je ljubav nešto najdivnije što čovjek može osjetiti i za što može živjeti. Božanska i toliko lijepa ljubav našega Gospodina... iskrena ljubav naših roditelja, braće i sestara...čista ljubav našeg dragog ili naše drage...bolna ljubav svakog rastanka... Za mene je to smisao života...Ljubiti i biti ljubljen! Ne marim za razočaranja i boli, tjeskobe i patnje ako znam da ću uvijek biti darovana ljubavlju...pravom, istinskom...ako ne ljudskom onda vječnom Kristovom ljubavi. Zato svaki put kad se osjetim sama, pogledam u nebo i osjećam...znam da ću uvijek biti blagoslovljena s tolikom ljubavlju...i onda krećem dalje. =) Kada me drugi napuste i povrijede...ne brinem...imam ljubav koja će me tješiti...imam ljubav koju moram drugima darivati. Od tuda snaga da se okrene drugi obraz pa i ponovno onaj bolni...od tuda osmijeh za druge...od tuda riječi utjehe.

Vratila se ja...da...i ne javih se. Istina. Burno je kod kuće pa za komp ne dolazim... Ne daju blizu, a tako bi htjela...al ne. Vode me daleko od mojih misli...od mojih pisanja...od mojih sjećanja i uspomena...ali shvati jednu stvar...nikad te ne bi zaboravila.
Ako te ikada zaboravim neka me zemlja crna proguta...

18 travnja, 2007 00:23  
Anonymous Anonimno kaže...

Ljepo zanimanje. Pjesnik. Goxi dali razmišljaš da se možda zarediš?

18 travnja, 2007 11:31  
Blogger Goxi kaže...

Iskreno, razmišljam...al misli mi se mijenjaju i prolaze kraj mene prebrzo tako da nisam sigurna ni u šta. Nekad mi iskreno dođe da se zaredim...da se maknem na neko vrijeme od svega ispraznoga i da život svoj posvetim onome koji mi ga je i darovao. Da mu vratim za sve što je dobro učinio na mene...al opet...u drugom trenutku imam osjećaj da je moje mjesto ipak tu vani...izvan tog duhovnog zaklona i da se nekako moram realizirati ovdje...među svim tim ljudima...među svim tim dečkima =)=) Teško mi je sa sigurnošću reći što želim al živim za svaki tren svog života...svaki dan kao da je posljednji... Ako Bog želi da se zaredim, već bu on to meni javio...za to se ne brinem... Do tada...čuvajte se dečeci!! hehe! Pusa

18 travnja, 2007 15:55  
Anonymous Anonimno kaže...

haj..evo ja obecala pa..nekoliko rijeci od mene... pa ljubav je stpljiva, dobrostiva, ljubav se ne hvali, ne oholi..nepristojna nije ne pravda se, nije razdrazljiva i prasta sve i zaboravlja... iskreno to mislim o ljubavi..to je nesto predivno..kad imas ljubav svoje obitelji, prijatelja... ma ne moze se opisati...ljubav je snazna..ona moze pobijediti svako zlo, ali i tugu...sve ono sto boli...kada imas ljubav imas sve.. i bitno je da siriti ljubav..pa sto bi bilo da smo svi zatvoreni jedni prema drugima... oke malo sam odletjela s teme:)..ups.. i tako,,, moje skromno misljenje....

19 travnja, 2007 18:17  
Anonymous Anonimno kaže...

ha, ljubav! ljubav je sve! ljubav je neopisiva, za nju...... kad je osjetis nema zapreka, a kad je jos i uzajamna. nije ti vise vazno nista, osim toga i sve sto radis radis dobro. kako? to samo ljubav zna!!!

19 travnja, 2007 20:28  
Anonymous Anonimno kaže...

Curke su malo u oblacima što se ljubavi tiče, sve su pjesnički nastrojene. Vidite ljubav je napr, voliti, pomagati i moliti za braću srbe?A dali je lako?

19 travnja, 2007 22:37  
Anonymous Anonimno kaže...

vidim da si anonimno opterećen sa nekim apstraktnim stvarima! Nije pitanje je li lako već je pitanje ljubavi! Ljubav ne gleda je li lako već ljubi li! Pa, ako ti dragi/a anonimno moli za srbe bravo! I svi mi molimo! Trebaš možda i njih poučiti da mole za oproštenje! Ali samo naprijed s molitvom! Moli ti za njih i ljubi bližnje! Oni su ti ipak bližnji! Lako ćemo mi za male crnce i braću srbe - nego možemo li voljeti susjede kraj nas!
Bio sam nedavno u VUkovaru! Kažu ljudi: mi opraštamo jer ako bismo mrzili nijedan od njih ne bi se vratio u Vukovar! Nije potrebno širiti temu! Pitanje je jednostavno što je ljubav za tebe!?

20 travnja, 2007 12:46  
Blogger Unknown kaže...

Nije mi jasno zašto se tema ponavlja, nedavno je na ovu temu LJubav više manje sve rečeno. Tu nije potrebno puno govoriti ni piskarti ljubav se jednostavno dokazuje.

20 travnja, 2007 17:10  
Anonymous Anonimno kaže...

nemam što nadodati... sve ste tako divno rekli... svaka vam čast...

21 travnja, 2007 14:29  

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica