srijeda, svibnja 23, 2007

Ti očekuješ mnogo

Ti od mene očekuješ mnogo: da budem slobodan unatoč svim nagonima. Da budem beskrajnih vidika unatoč prostoru i vremenu. Da se otrgnem od svijeta unatoč navezanosti za svoje osjećaje. Tvoja očekivanja u meni bude snage koje nikada nisam naslućivao. Ti u mene polažeš nadu i odgajaš me da vjerujem u sebe.
M. Gutl / A. Jarm

5 komentara:

Blogger Goxi kaže...

heeeeeeeeej!!!
Maloljetna maturantica!! Hehe! Kad se sjetim Lošinja...hehe! Al eto vrijeme je tako brzo prošlo. Nisam se niti snašla, a eto...završilo je jedno prekrasno razdoblje u mom životu. Sada bacam posljednji pogled na srednju školu i krećem dalje...
Ići dalje je toliko teško. Svi sada očekuju toliko od mene. Ne samo Bog. Za NJega ne brinem. On zna da ću dati sve od sebe i da će ispasti najbolje što može jer je tako zapisano u Njegovim planovima. No, tu su roditeljska očekivanja, brat ima svoje vizije o svojoj starijoj sestri, a tek prijatelji, susjedi, DEDA!!! Puno je onih koji sad imaju neke astralne vizije o mom uspjehu. Jedna greška i srozam se u svim tim očima koje su uprle pogled u mene, a hvala Bogu ima ih na stotine.
Al sve mi je to manje bitno. Bog zna...On me odgaja (to se slažem)...i ako se ikome utječem i ako ikome vjerujem, onda je to moj Gospodin!!!


Moj Isus...Moj Gospod...
Ne postoji nitko ko Ti...
Ti si moj Bog...
Slavim Te sad...
Zbog sveg što si učinio Ti...
...i ništa me neće od Tebe odvojiti!!!


Pusa od Gogach

24 svibnja, 2007 08:03  
Anonymous Anonimno kaže...

Ovaj tekstić bi zasigurno pohvalio Vladimir Devide.

24 svibnja, 2007 21:17  
Anonymous Anonimno kaže...

P.S.Da nebi slučajno bilo zabune, nije se mislilo na tekst gore od komentatorice goxi.

25 svibnja, 2007 07:53  
Blogger Goxi kaže...

hehe! moje bljezgarije definitivno ne bi nitko pohvalio...to su samo mućke mojih misli i gluposti...hehe!! nemre tu biti zabune, al ovaj tekstich kaj nam ga je grgach priredio stvarno jest za pohvalu...
pusa grgolino...
imaš recenziju norijade na mom blogu...onako u kratkim crtama...hihihi
Pusa

25 svibnja, 2007 22:40  
Blogger Goxi kaže...

grgolino!!!! Treba mi hitno onaj vic o mladom svećeniku koji ono imao tremu prije mlade mise pa si popio...pa mu župnik ostavlja poruku s opaskama da se limuni ne stavljaju na rub kaleža i slično... PLIZ!!! Daj mi probaj to negdje iskopati!! =)
Hvala unaprijed!!!
Pusa

27 svibnja, 2007 17:38  

Objavi komentar

Pretplatite se na Objavi komentare [Atom]

<< Početna stranica